Apparatuur

Professionele apparatuur voor een optimaal resultaat

Buunk Ontstoppingsdienst B.V. gebruikt louter professionele apparatuur voor zijn ontstoppingswerkzaamheden, waarmee een optimaal resultaat gegarandeerd is. Onderstaand een selectie uit de door ons gebruikte apparatuur:

Voor meer informatie: bel 020-665 77 27 of mail naar info@buunk.nl.


Onze apparatuur

RIDGID SeeSnake® Plus camera-systeem

RIDGID SeeSnake® Plus camera-systeem

Het SeeSnake camera-inspectiesysteem wordt gebruikt voor het vaststellen van een exacte diagnose van leidingproblemen. De compacte camerakop manouvreert eenvoudig door 90°-bochten en een uniek belichtings- en videosysteem kijkt vooruit in de leiding om het probleem snel te detecteren.

RIDGID NaviTrack II® leidingdetectie

RIDGID NaviTrack II® leidingdetectie

Het navigatiesysteem ‘NaviTrack’ wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig opsporen van ondergrondsleidingen. In het beeldscherm wordt continue informatie weergegeven m.b.t. diepte, hellingshoek, richting en afstand van de zender en zorgt daarmee voor een nauwkeurige navigatie.

RIDGID K-60SP ontstoppingsmachine

RIDGID K-60SP ontstoppingsmachine

De RIDGID K-60SP wordt gebruikt voor licht tot zwaar werk. Door middel van een eenvoudige stelschroef kunnen veren van 16- en 22 mm gebruikt worden zonder adapter. Middels veertrommels is het tevens mogelijk om 8- en 10 mm-veren te gebruiken.

RIDGID K-50 ontstoppingsmachine

RIDGID K-50 ontstoppingsmachine

Een universele machine die gebruikt wordt voor licht tot halfzwaar werk. Op deze K-50 kunnen drie verschillende veerdiameters toegepast worden.

ROM ECOFIT hogedrukspuit

ROM ECOFIT hogedrukspuit

Een in onze bedrijfswagen ingebouwde hogedrukspuit, bestemd voor rioolreiniging.


Contact en meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te informeren naar onze mogelijkheden, wij staan u graag te woord. En mocht u onverhoopt buiten kantooruren onze hulp nodig hebben: geen nood! Onze 24 uurs servicedienst staat altijd voor u klaar!Buunk-logo